Milion Swingów dla Autyzmu

wpis w: Bez kategorii | 1

💙

„Jeden z najgłębszych sekretów życia polega na tym, że tylko to wszystko, co robimy dla innych, jest tym, co naprawdę warto robić.”

Lewis Carroll

MILION SWINGÓW DLA AUTYZMU

Dziękujemy raz jeszcze Wszystkim za udział w akcji „Milion Swingów dla Autyzmu”- edycja 2019!

Podsumowanie:
Łącznie zostało wykonanych 97.666 swingów (wymachy z odważnikiem kulowym – kettlebell).
Udało się pozyskać kwotę w wysokości 4883,91 zł. Zebrana kwota w całości zostanie przekazana na działalność na rzecz osób z autyzmem prowadzoną przez Dolnośląskie Stowarzyszenie na Rzecz Autyzmu – sfinansowana zostanie rehabilitacja społeczna dorosłych osób z autyzmem.

Pokazaliśmy, iż siłę mięśni można połączyć z empatią i bezinteresowną chęcią niesienia pomocy.

Dziękujemy Centrum Treningowe RETRO za ogromne zaangażowanie w akcję, Partnerom akcji za pomoc w promocji wydarzenia, Uczestnikom za aktywny udział, Darczyńcom za przekazane środki.
Dziękujemy wszystkim razem i każdemu z osobna!

Bardzo dziękujemy!!!

💙

1. Alicja

W imieniu Zarządu Dolnośląskiego Stowarzyszenia na rzecz Autyzmu i jego podopiecznych będąc z wdzięczną pamięcią za rok 2016 i serdecznościami za 2017r, dziękuję za życzliwość, bezinteresowność i empatię dla osób z autyzmem, które czekają na odrobinę akceptacji. Milion swingów dla autyzmu to akcja, która oprócz wymiaru mentalnego ma również konkretny wymiar finansowy, jest też akcją która poszerza przestrzeń dla autyzmu Dziękujemy za darowiznę, która pozwoli nam realizować zadania wspierające osoby z autyzmem. Jesteście Państwo naszymi przyjaciółmi na których możemy liczyć, a my jesteśmy szczęśliwi, że możemy mieć takich przyjaciół.
    Proszę podziękować wszystkim razem i każdemu z osobna.
    Alicja Winiszewska – prezes Dolnośląskiego Stowarzyszenia na rzecz Autyzmu.